Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. United States

Purificator de Aer Levoit Core P350 Pet Care Afisare la marime maxima

Purificator de Aer Levoit Core P350 Pet Care

Purificator de Aer Levoit Core P350 Pet Care,

Filtru True HEPA, Carbon Activ, Super Silent, Filtrare 99.97%, 100% Ozon Free, Touch Screen, Alb

Detalii

Core P350

 
● Proiectat in California
Cadoul perfect pentru familiile cu animale de companie! Purificatorul de aer Levoit Core P350 creeaza in casa o atmosfera sanatoasa pentru tine si animalele de companie iubite, precum caini, pisici, iepurasi si chiar reptile.
 
● IDEAL PENTRU PERSOANELE ALERGICE
Purificatorul de aer CoreP350 True HEPA reduce pana la 99,97% din germenii nocivi, parul de la animalele de companie, praful, fumul, polenul si alti alergeni de pana la 0,3 microni. Imbunatateste calitatea aerului si trateaza alergiile usurand stranutul, tusea, sinusurile si respiratia grea.
 
● EFICIENTA RIDICATA PENTRU CAMERE MARI
Purificatorul de aer Levoit Core P350 aduce inovatia filtrelor True HEPA si Carbon Activ alaturi de filtrul preliminar fin, astfel eficienta purificarii este cu 30% mai mare si viteza de purificare cu 35% mai rapida decat la alte filtre obisnuite.
 
● PURIFICARE ÎN DOAR 10 MINUTE
Schimbarea de aer se face de 5 ori pe ora pentru o incapere de 20 mp ceea ce il face potrivit pentru camere medii si mari precum un dormitor, living sau o bucatarie. In comparatie cu alte purificatoare de aer, capacitatea de dezodorizare a Core P350 a crescut cu 60% prin Formula AirReComposition din filtrul de carbon activat, care descompune chimic mirosurile neplacute in aer, fara a influența puritatea aerului din incapere.
 
● 3 OPTIUNI DE CRONOMETRARE
Setati cu usurinta un cronometru timp de 2, 4, 8 sau 12 ore. La finalul programului setat acesta se va opri automat, economisind energie si bani.
● MOD DE NOAPTE
Tehnologia QuietKEAP mentine nivelul zgomotului la 24dB. Setati un cronometru timp de 2, 4, 8 sau 12 ore, apoi stingeti lumina de afisare si bucurati-va de o noapte de somn perfecta si linistita.
● SIGUR SI CERTIFICAT
Certificarile presitigioase Energy Star, CARB, FCC, CE si listarea ETL atesta faptul ca acest purificator de aer indeplineste cerintele stricte si este considerat eficient energetic si asigurat de calitate.
 
Nota: Este necesara o retea Wi-Fi de 2,4 GHz securizata.
● IA DECIZIA CORECTA!
Alege să creezi un mediu sanatos in casa ta cu ajutorul unui purificator de aer. Atat tu cat si familia ta veti simti diferenta de fiecare data cand intrati pe usa!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=g84Yq-gfBxk

Caracteristici:
Tip montare: De sine statator
Utilizat pentru: Purificare
Material: Plastic
Culoare: Alb
Tip filtru: Carbon
Recomandat pentru incaperi pana la: 20 m²
Putere maxima: 45 W
Tensiune alimentare: 220 V
Trepte de viteza: 3
Tip panou de comanda: Digital
Nivel zgomot: 24 dB - 48 dB
DIMENSIUNI
Inaltime: 360 mm
Latime: 220 mm
Lungime: 220 mm

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0236-410-500

Apelați-ne