Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. United States

Purificator de aer SMART Levoit LV-H131S Afisare la marime maxima

Purificator de aer SMART Levoit LV-H131S

Purificator de aer SMART Levoit LV-H131S

Detalii

LV-H131S


● CONTROL DE LA DISTANTA
Utilizati smartphone-ul pentru a controla purificatorul de aer de oriunde si respirati intotdeauna aer curat atunci cand ajungeti acasa. Utilizati aplicatia VeSync pentru a controla purificatorul de aer. Poti seta o programare, sa monitorizezi calitatea aerului, sa schimbi modurile de funcționare, sa oprești complet luminile ecranului și nu numai!

● SPUNE-I CE ITI DORESTI
Compatibil cu Alexa si Google Assistant, controleaza-ti dispozitivele fara a ridica macar un deget. Cu Levoit stapanesti calitatea aerului doar prin vorbire.

● EFICIENTA RIDICATA PENTRU CAMERE MARI
Purificatorul de aer Levoit LV-H131S aduce inovatia filtrelor True HEPA si Carbon Activ Honeycomb alaturi de filtrul preliminar, astfel eficienta purificarii este cu 30% mai mare si viteza de purificare cu 35% mai rapida decat la alte filtre obisnuite.

● PURIFICARE ÎN DOAR 10 MINUTE
Schimbarea de aer se face de 4,5 ori pe ora pentru o incapere de 30 mp ceea ce il face potrivit pentru camere medii si mari precum un dormitor, living sau o bucatarie.

● MODUL AUTO
Cu cel mai recent senzor inteligent, Purificatorul de Aer Levoit H131S ajusteaza automat viteza ventilatorului, in funcție de calitatea aerului in timp real. Purifica aerul in mod eficient in timp ce economiseste energie!

● TIMER 1-12 ORE
In afara celor 3 optiuni de cronometrare ale altor purificatoare de aer, intervalul de 1-12 ore al cronometrului va ofera flexibilitatea de a alege exact cat timp doriti ca purificatorul sa functioneze si sa economisiti energie in acest proces.
● VIATA REALA A FILTRULUI
Cu un algoritm inteligent, purificatorul de aer poate calcula viata reala a filtrului in functie de situatia reala a acestuia, nu doar defineste viata filtrului cu cateva luni. Contribuie astfel la economisirea de bani si energie.
Viata ramasa a filtrului poate fi verificata in aplicatia VeSync.
Nota: Filtrul de inlocuire este disponibil pentru achizitionare.

● MOD DE NOAPTE
Filtrati aerul cu un nivel de zgomot de doar 27 dB pentru un mediu interior odihnitor si linistitor, 27 dB suna asemenea unei soapte.

● SIGUR SI CERTIFICAT
Certificarile presitigioase Energy Star, CARB, FCC, CE si listarea ETL atesta faptul ca acest purificator de aer indeplineste cerintele stricte si este considerat eficient energetic.

Nota: Este necesara o retea Wi-Fi de 2,4 GHz securizata.
● IA DECIZIA CORECTA!
Alege să creezi un mediu sanatos in casa ta cu ajutorul unui purificator de aer. Atat tu cat si familia ta veti simti diferenta de fiecare data cand intrati pe usa!


Video: https://www.youtube.com/watch?v=aeW6p_aYNio&feature=youtu.be

Caracteristici:
CARACTERISTICI GENERALE:
Tip montare: De sine statator
Utilizat pentru: Purificare
Material: Plastic
Functii: Display LCD
Culoare: Negru
SPECIFICATII TEHNICE:
Tip filtru: Carbon Activ, True HEPA, Prefiltru
Recomandat pentru incaperi: pana la 30 m²
Putere maxima: 40 W
Flux de aer: 230 m³/h
Tip panou de comanda: Touch screen
Brand: Levoit
Nivel zgomot: 27 - 52 dB
Inaltime: 540.5 mm
Latime: 440 mm
Lungime: 300.3 mm

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0236-410-500

Apelați-ne