Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. United States

Purificator de aer Levoit LV-H133 Afisare la marime maxima

Purificator de aer Levoit LV-H133-RBK

Purificator de aer Levoit LV-H133-RBK

Detalii

LV-H133-RBK

● EFICIENTA RIDICATA PENTRU CAMERE MARI
Filtrul de aer 3 în 1 pentru LV-H132 permite purificatorului sa elimine eficient poluantii din aer prin combinatia echilibrata dintre filtrul preliminar fin, filtrul True HEPA si filtrul de Carbon Activ. Acest filtru de aer capteaza 99,97% din toti poluantii existenti in aer de până la 0,3 microni, cum ar fi polenul, praful, parul de la animale de companie, bacterii*, virusuri*, fumul de tutun si alte mirosuri casnice.

● USOR DE INTRETINUT
Filtrul pentru purificatorul de aer Levoit LV-H132 are un prefiltru de nylon, care retine particulele mari din componenta aerului si care, de asemenea, poate fi curatat. Recomandarea noastra este sa curatati acest filtru cu aspiratorul o data pe luna pentru ca purificatorul sa isi mentina performantele si sa prelungiti durata de viata a filtrului.

● 100% FARA OZON
Purificatoarele de aer Levoit evita sa foloseasca lumina UV / Ion. O metoda de curatare a aerului pe care cercetarile au dovedit ca poate produce ozon daunator sanatatii utilizatorilor. In schimb folosesc filtre performante ultra-fine care au grija ca tu sa respiri un aer curat si sanatos.

● SIGUR SI CERTIFICAT
Filtrul original Levoit este sigur pentru sanatatea ta! Acesta este verificat de AHAM, care este autoritatea de evaluare a purificatoarelor de aer. De asemenea, este verificat Energy Star, CARB, certificat FCC, listat ETL si certificat CA Prop 65.

Nota: Recomandam schimbarea filtrului odata la 6-8 luni.
*Bacteriile si virusurile sunt retinute de filtru, dar nu eliminate.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=WXkDbaN1qsM

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0236-410-500

Apelați-ne