Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. United States

Protherm Jaguar 24kW Afisare la marime maxima

Protherm Jaguar 24kW

Detalii

CT029

Tip centrala termica Pe gaz
Centrala cu condensare  Da
Putere 24 kW

Dimensiuni

 
Latime 405 mm
Inaltime 720 mm
Adancime 330 mm
Greutate 37 kg
Producator: Protherm 
Model: Jaguar Condens 24 A 


Descriere 

Modul de incalzire ( CH) porneste in modul de iarna, cand exista o cerinta de incalzire primita de la termostatul de camera sau de la senzorii interni ai centralei. Pompa si ventilatorul sunt alimentate. Dupa verificarea presostatului este initializata procedura de aprindere a arzatorului. La prima pornire, verificarea presostatului este facuta pentru cele doua conditii: acesta trebuie sa fie inchis dupa pornirea ventilatorului iar cand ventilatorul este oprit presostatul trebuie sa fie deschis. 

Vana de gaz este angrenata de catre curentul de rampa sau de un curentul constant de aprindere selectat conform PP11 – selectarea capacitatii de aprindere, dupa detectarea flacarii si pornirea 
modularii. 

Dupa detectarea flacarii, puterea scade la minim timp de un minut iar apoi creste pana la puterea maxima 17 in functie de modul ECO sau COMFORT. In Modul COMFORT, daca temperatura de iesire din circuitul de incalzire ajunge la temperatura setata incepe modularea. In ambele moduri (ECO si COMFORT) daca temperatura de iesire ajunge la temperatura de intrerupere sau cererea de incalzire de la termostatul de camera sau senzorii interni este satisfacuta; arzatorul se opreste si intra in modul post ardere. Dupa incetarea cerintei de caldura ventilatorul mai functioneaza o perioada (timp de postfunctionare), iar pompa functioneaza pana la terminarea timpului de postcirculare. 

Modul de preparare apa calda menajera 

Functia de preparare apa calda menajera este prioritara functiei de incalzire. Functia de preparare apa calda menajera este activata in momentul in care este detectat un debit de apa care trece prin centrala, atat in modul de iarna cat si in cel de vara. Daca debitul detectat este de cel putin 2,5 l/min in timpul de masura de 1,5 sec, centrala porneste in modul de preparare apa calda menajera. La initierea modului de prepararea apa calda menajera ventilatorul este alimentat. Pompa este alimentata. Dupa verificarea presostatului, este initializata aprinderea arzatorului. Dupa ce este detectata flacara, are loc modularea pana la realizarea temperaturii dorite pentru apa calda menajera. 

In timpul functionarii in modul de preparare apa calda menajera, temperatura de iesire din circuitul primar este monitorizata in permanenta, daca aceasta temperatura ajunge la 95°C arzatorul se opreste si intra in modul de protectie la temperatura ridicata pana cand temperatura scade sub 95°C. 

Cererea de apa calda menajera este intrerupta cand debitul scade sub 2l/min. Pompa si ventilatorul functioneaza pana depasesc timpii de postfunctionare prestabiliti. Scopul este ca temperatura apei la consumator sa fie egala cu cea setata. Daca temperatura masurata de NTC-ul aferent iesirii apei calde depaseste temperatura setata, arzatorul este oprit. Cand scade sub aceasta valoare, arzatorul reporneste. Incalzirea apei este realizata de : temperatura apei = (temperatura de intrare in circuitul primar+temperatura de iesire in circuitul primar)/2 cand apar erori ale senzorilor de temperatura. Cand debitul de apa este sesizat, simbolul clipeste si temperatura citita de NTC este afisata pe ecran. Simbolul flacarii indica nivelul de modulare a gazului. In modul de iarna simbolul radiatorului este afisat pe ecran la fel si temperatura setata pe incalzire. In modul de vara informatiile despre modul incalzire nu sunt afisate. 


Denumiri similare la Centrala termica Protherm Jaguar Condens 24 A: JaguarCondens24A

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0236-410-500

Apelați-ne