Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. United States

Lista produselor producatorului Bosch

Bosch Thermotechnik GmbH reprezintă divizia termotehnică a Grupului Bosch.

Bosch Thermotechnik GmbH reprezintă divizia termotehnică a Grupului Bosch. Împreună cu filialele sale internaţionale, Bosch Thermotechnik este un lider european în domeniul dezvoltării, fabricării şi comercializării de sisteme şi soluţii ecologice, de înaltă eficienţă energetică, pentru încălzirea locuinţelor şi a clădirilor - şi pentru prepararea apei calde de consum casnic.
Bosch Thermotechnik a realizat în anul 2010 - cu un număr de aproximativ 13.400 de angajaţi - o cifră de afaceri de circa 3,1 miliarde Euro , din care 15 % în domeniul sistemelor care utilizeaza energii regenerabile.
Bosch Thermotechnik dispune de un portofoliu de puternice mărci internaţionale şi regionale , precum şi de o largă paletă de produse diferenţiate, care sunt fabricate în 21 de uzine aflate în 11 ţări din Europa, America de Nord si Asia.
Portofoliul de produse cuprinde centrale termice eficiente energetic, panouri şi instalaţii solare termice, cazane pe combustibil solid , pompe de căldură , automatizări avansate.
Sistemele de încălzire Bosch combină în mod inteligent şi eficient utilizarea combustibililor clasici , fosili, cu sursele de energie regenerabile (energia solară şi geotermală ).

Mai mult

Nu sunt produse ale acestui producător.

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0236-410-500

Apelați-ne