Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. United States

Saunier Duval Semia Condens 25 A Afisare la marime maxima

Saunier Duval Semia Condens 25 A

Detalii

CT028

Tip centrala termica Pe gaz mixta
Centrala cu condensare  Da
Putere 25 kW
Temperatura maxima a apei 80 °C

Dimensiuni

 
Latime 418 mm
Inaltime 740 mm
Adancime 300 mm
Greutate 31.6 kg
Producator: Saunier Duval 
Model: Semia Condens 25 A 


Descriere 

Centrala termica Semia CONDENS 25 A face parte din grupa centralelor cu tehnica condensarii, aparate caresunt mai eficiente si mai silentioase dar si demne de incredere si usor de utilizat. Acest model de centrala in condesatie se incadreaza in clasa 5Nox, cea mai eficienta dupa standardul UE in ceea ce priveste emisiile de noxe. Zgomotul in functionare este redus prin incorporarea unei izolatii superioare a carcasei. Pompa incorporata are 2 viteze care se pot schimba automat in functie de pierderile de presiune din sistemul de incalzire evitand astfel producerea de zgomot. 

Plaja de modulare marita, acest model avand puterile minime de 5kW →25kW pe a.c.m si 5kW→18kW pe incalzire si eficienta ridicata, precum si raportul pret / calitate fac ca acest produs sa fie fiabil si accesibil tuturor celor ce vor sa achizitioneze o centrala de ultima generatie, fabricate in Franta. 

SemiaCONDENS este dotata cu un port electronic e-BUS ce permite conectarea unui termostatmodulant, pentru a beneficia de toate avantajele si performantele maxime ce le poate oferi SemiaCONDENS. 


Denumiri similare la Centrala termica Saunier Duval Semia Condens 25 A: SemiaCondens25A

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0236-410-500

Apelați-ne