Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. United States

Bosch Condens 2500 W WBC28-1DCE, Gaz, 24 kW, Interfata LCD Afisare la marime maxima

Bosch Condens 2500 W WBC28-1DCE, Gaz, 24 kW, Interfata LCD

Centrala termica condesare BOSCH gaz 2500W.

Detalii

CT003

Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 2500 W WBC28-1DCE, Gaz, 24 kW, Interfata LCD
   
   
Din punct de vedere al fiabilitatii asigurate de o marca germana de incredere, niciun alt produs nu poateconcura cu centrala termica cu condensare Bosch Condens 2500 W. Aceasta asigura, in mod fiabil sieficient, incalzirea si prepararea apei calde menajere in locuinta dumneavoastra. Combinatia dintretehnologia Bosch de inalta calitate si raportul calitate/pret exceptional, reprezinta formula de succes sisolutia ideala pentru caminul dumneavoastra.
   
Reglare perfecta
Centrala termica Bosch Condens 2500 W este prevazutacu o automatizare integrata cu reglare in functie detemperatura exterioara, aceasta modalitate de reglarefiind recomandata atat in cazul incalzirii prin pardoseala,cat si prin radiatoare. Automatizarea cu senzor detemperatura exterioara optimizeaza performantelecentralei termice in functie de necesarul de caldura alcladirii. Utilizarea acesteia este simpla si intuitiva.
   
Utilizare simpla
Interfata LCD a centralei termice Bosch Condens 2500 Ware o constructie logica intuitiva. Utilizarea acesteia estesimpla si se realizeaza prin intermediul catorva cuvintecheie si simboluri logice. Mai mult decat atat, utilizarease poate realiza chiar si pe intuneric, intrucat fundaluleste dotat cu un sistem de iluminare.
   
Apa calda menajera cu un confort de 3***
Datorita functiei integrate de confort apa calda menajeraa centralei termice Bosch Condens 2500 W, apa caldamenajera este disponibila la o temperatura constanta petoata durata consumului.
   
Beneficii pentru utilizator:
   
-Clasa de eficienta energetica A pentru incalzire si A pentru preparare apa calda menajera

-Centrala termica Combi sau Sistem cu boiler extern

-Schimbator de caldura principal din aliaj Al-Si-Mg,tip WB6*, ideal pentru tehnologia cu condensare sicu cel mai bun transfer termic cunoscutf Posibilitatea de gestionare a functionarii princompensare climatica fara automatizare suplimentara

-Posibilitatea de conectare la internet si gestionareaechipamentului de la distanta prin intermediulaplicatiei Bosch EasyRemote**

-Eficienta termica ridicata datorita raportului demodulare 1:8, recomandabila si pentru spatii foartemici

-Confort de 3 *** pentru prepararea apei caldemenajere

-Modificarea tipului de gaz direct din meniul deservice (nu necesita kit de transformare)

-Sistem hidraulic protejat la pierderi de presiune

-Display intuitiv, cu afisaj LCD si butoane

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0236-410-500

Apelați-ne