Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. United States

Ariston Alteas One Net 24 Afisare la marime maxima

Ariston Alteas One Net 24

Detalii

CT035

Tip centrala termica Pe gaz mixta
Centrala cu condensare  Da
Putere 24 kW
Temperatura maxima a apei 82 °C

Dimensiuni

 
Latime 400 mm
Inaltime 745 mm
Adancime 315 mm
Greutate 32.7 kg

 

Producator: Ariston 
Model: Alteas One Net 24 


Descriere 

Noua centrala termica Ariston Alteas One Net 24 EU 24 KW este o centrala termica murala in condensare, cu functionare pe gaz, dispune de tehnologia ONE de condensare, avand un schimbator de caldura nou si pantentat XtraTech, fiind proiectat pentru a garanta fiabilitate si are o putere termica utila de 24 kW. 

Centrala Ariston Alteas One Net este destinata pentru incalzirea locuintelor si prepararea de apa calda menajera in regim instant, avand un raport de modulare de 1:10 si o pompa complet modulanta, astfel consumul de energie este foarte mic, iar eficienta sezoniera de pana la 94%. 

Prezentare generala centrala termica Ariston Alteas One Net EU 24 KW 

Datorita noului design, centrala termica Ariston Alteas One Net se potriveste in orice situatie, oferind o nota de hi-tech spatiului in care este instalata, iar datorita componentelor interne reconfigurate design-ul este unul compact. 

Liniile inovative, materialele noi si o interfata cu o logica tehnica avansata, pentru o experienta confortabila in utilizare. 

Noua centrala Ariston dispune de o interfata cu ecran tactil de inalta rezolutie, ecranul LCD avand un meniu intuitiv din care puteti seta cu usurinta temperatura dorita si activarea functiilor, de asemenea se pot gestiona diferite zone de incalzire. 

Alteas One Net este pregatita pentru functia Ariston Net, avand modulul wi-fi inclus in placa electronica a centralei, astfel puteti controla centrala direct din aplicatia de pe smartphone, tableta sau pc, indiferent de locul in care va aflati. 

Pe langa gateway wi-fi ce este integrat, Alteas One se livreaza impreuna cu termostatul de ambient Ariston Cube, prin care puteti gestiona temperatura camerei. 

Hi-Tech Look 

  • Display touch screen
  • Panou frontal Alteas One fabricat din sticla calita ce prezinta numeroase avantaje:
  • extra robust ( precum ferestrele pentru autovechicule )
  • rezistent la temperaturi ridicate ( cum ar fi usile cuptorului )
  • Scratch proof
  • Usor de curatat

Schimbator de caldura otel-inox nou, patentat Ariston - XtraTech 

Noul schimbator de calruda patentat XtraTech este inima Tehnologiei Condensarii One, fiind construit pentru a garanta performanta pe intreaga durata de viata. 

Acest schimbator de caldura realizat din materiale rezistente, componentele principale sunt dezvoltate pentru conditii extreme de lucru si este proiectat pentru a imbunatati eficienta transferului de caldura si a debitului de agent termic. 

Avantajele schimbatorului de caldura Ariston XtraTech 

Solutie exclusiva branduita si patetata Ariston 
Fiabilitate imbunatatita: sectiunea tevilor din schimbatorul de caldura a fost marit cu 142%, astfel sunt reduse problemele obstructive si scaderea pierderilor de sarcina. 
Fiabilitatea, intretinerea si durata de viata sunt aliniate la solutia actuala 
Aplicatii sporite: pierderi de saricina mai mici ceea ce duce la asigurarea unui debit marit in instalatii ; Usurinta in instalare. 

Eficienta maxima 

Centrala termica Ariston Alteas One Net – prin noua tehnologie a condensarii siaccesoriile de termoreglare ridica eficienta si performantele pentru a se incadra in Clasa Energetica A+. 

Inovativul Ignition System cu controlul automat al arderii si al tipului de gaz garanteaza performante constante pe toata durata de viata a centralei si ofera un control si o siguranta sporita. 

Avantajele tehnologiei Ignition System 

Operarea sigura si usoara a cazanului cu intretinere redusa 
Component sigur in caz de eroare in timpul instalarii setarii gazului ( LPG / NG ) 
O singura centrala pentru GN si GPL configurabil cu un parametru fara modificari tehnice 
Un sistem inteligent auto-adaptabil la diferite situatii, sporind robustetea si optimizarea ( creste durata de viata a arzatorului 
O monitorizare continua a arderii pentru a detecta prompt situatii anormale / periculoase. 
Supravegherea arderii si controlul deviatiei: inregistreaza conditiile de obstructie a gazelor de esapament, adapteaza parametrii pentru a mentine arderea buna si pentru a evita situatiile de functionare defectuasa 
Punerea in functiune mai sigura si mai usoara ( nu este necesara reglarea manuala a vanei de gaz ) si centrala necesita intretinere redusa 
Controlul avansat al CO / CO2 
Datorita monitorizarii continue a ardereii, este capabila sa detecteze situatii anormale. 

Confort deplin 

Un set unis si invoativ de functii Smart ce iti asigura o functionare stabila, usurinta in utilizare si posibilitatea de a satisface toate nevoile. 

Functii centrala termica Ariston Alteas One Net 24 EU 24 KW 

  • Functia Auto – permite reglarea automata a incalzitii in functie de trei senori interni si unul exterior
  • Functia Confort - reducere timpul de incalzire a apei calde menajere
  • Programare orara integrata – cu ajutorul functiei, Timmer Programming este posibila setarea incalzirii programate zilnice si saptamanale direct de la afisajul digital al centralei.
  • Autodiagnoza activa – creste nivelul de informare despre eventualele erori. Centrala te informeaza cand este necesara o intretinere periodica. Datorita ecranului, este posibila si scrierea referintei asistentei tehnice. Mai mult, iti afiseaza automat orice problema care descrie intr-un mod foarte usor modul de rezolvare a eventualelor defectiuni.

Eficienta absoluta 

Pana la 94% eficienta sezoniera, capabila sa atinga clasa energetica A+ 
Raport de modulare 1:10 pentru un consum mai precis de energie, puterea este reglata in functie de necesarul efectiv de caldura 
Limitarea ciclurilor on-off 
Sistem de control al aprinderii pentru detectarea automata a gazului 
Performante de incalzire constante 
Control avansat si siguranta in orice conditii 

Conectivitate Smart 

Noua generatie de functii ce asigura conectivitatea mai usor de setat pentru a controla si regla sistemul de incalzire pentru a economisi pana la 40% 
Cu Ariston Net poti controla temperatura ambientala din locuinta si a apei calde menajere din orice colt al lumii, de pe orice dispozitiv ce se poate conecta la internet. 
Tehnologie BusBrigeNet - conecteaza mai rapid interfata sistemului, centrala si celelalte componente. 


Denumiri similare la Centrala termica Ariston Alteas One Net 24 (3301058): Alteas One Net 24 3301058, AlteasOneNet243301058, Alteas One Net 24 ( 3301058)

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0236-410-500

Apelați-ne